A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Новини

Участь у турнірі "Всеукраїнська шкільна ліга QUIZ Діти"

Учні Комунального закладу "Богодухівський ліцей №3" разом з керівником Євгенією Шастіною взяли участь у турнірі "Всеукраїнська шкільна ліга QUIZ Діти", що відбувся у смт Краснокутськ 11 квітня. Ліцеїсти стали переможцями та отримали кубок, медалі й інші призи.

08:09 12.04.2024

Заняття з ліцеїстами в мобільному класі безпеки

На початку квітня 2024 року представники ДСНС та поліції провели заняття для учнів Богодухівського ліцею №3 в мобільному класі безпеки. Під час заходу діти отримали детальну інформацію про правила пожежної та мінної безпеки, а також про правила дорожнього руху. Поліцейські наголосили на тому, як вчасно реагувати у разі виявлення загроз та підозрілих предметів. Рятувальники відповідали на запитання школярів, пов'язані з їхньою діяльністю. На завершення всі разом зробили спільне фото, яке залишиться яскравою пам'яткою про захід.

13:24 09.04.2024

21 та 22 березня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії II рівня при Управлінні освіти, молоді та спорту

Відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 09 вересня 2022 року №805, 21 та 22 березня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії II рівня при Управлінні освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області. 

09:10 25.03.2024

Акція "Національний тиждень читання. Тиждень поезії"

Державна установа «Український інститут книги»  проводить з 16 до 24 березня 2024 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії.

09:03 01.03.2024

Навчання з мінної безпеки учнів Богодухівської громади

Вчора, 18 січня 2024 року, учні громади взяли участь у навчальному заході з мінної безпеки, організованому громадською організацією "Асоціація саперів України". Під час цієї події учасники отримали інформацію про різні типи мін та види вибухонебезпечних предметів, а також ознайомилися з алгоритмом дій у разі виявлення невідомих об'єктів.  Висловлюємо подяку організаторам за можливість підкреслити важливість даної теми для наших учнів у цей нелегкий час для нашої країни.

09:10 19.01.2024

Зустріч з представниками Відокремленого підрозділу Міжнародної Федерації HANDICAP (Handicap International) в Україні на базі КЗ "Богодухівський ліцей №3"

Сучасна реальність визначає нові виклики для нашої держави, зокрема, важливим завданням стає створення безпечного та сприятливого середовища для навчання учнів у закладах освіти. Першим кроком у цьому напрямку було створення Класу безпеки на базі КЗ "Богодухівський ліцей № 3" 5 вересня 2023 року.

08:15 18.01.2024

Координаційний центр з надання правничої допомоги пропонує різні юридичні консультації щодо змін в законодавстві, роз'яснення з актуальних правових питань, тощо.

Головна мета системи БПД - повідомити українцям про можливість отримати правничу допомогу в Україні безоплатно.

08:18 17.01.2024

З днем народження!

Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області та Богодухівська міська організація профспілки працівників освіти і науки України щиро вітають з Днем народження начальника групи з централізованого господарського обслуговування закладів і установ освіти Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області Володимира Слесарєва.

10:31 16.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень