A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Новини

Акція "Національний тиждень читання. Тиждень поезії"

Державна установа «Український інститут книги»  проводить з 16 до 24 березня 2024 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії.

09:03 01.03.2024

Навчання з мінної безпеки учнів Богодухівської громади

Вчора, 18 січня 2024 року, учні громади взяли участь у навчальному заході з мінної безпеки, організованому громадською організацією "Асоціація саперів України". Під час цієї події учасники отримали інформацію про різні типи мін та види вибухонебезпечних предметів, а також ознайомилися з алгоритмом дій у разі виявлення невідомих об'єктів.  Висловлюємо подяку організаторам за можливість підкреслити важливість даної теми для наших учнів у цей нелегкий час для нашої країни.

09:10 19.01.2024

Зустріч з представниками Відокремленого підрозділу Міжнародної Федерації HANDICAP (Handicap International) в Україні на базі КЗ "Богодухівський ліцей №3"

Сучасна реальність визначає нові виклики для нашої держави, зокрема, важливим завданням стає створення безпечного та сприятливого середовища для навчання учнів у закладах освіти. Першим кроком у цьому напрямку було створення Класу безпеки на базі КЗ "Богодухівський ліцей № 3" 5 вересня 2023 року.

08:15 18.01.2024

Координаційний центр з надання правничої допомоги пропонує різні юридичні консультації щодо змін в законодавстві, роз'яснення з актуальних правових питань, тощо.

Головна мета системи БПД - повідомити українцям про можливість отримати правничу допомогу в Україні безоплатно.

08:18 17.01.2024

З днем народження!

Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області та Богодухівська міська організація профспілки працівників освіти і науки України щиро вітають з Днем народження начальника групи з централізованого господарського обслуговування закладів і установ освіти Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області Володимира Слесарєва.

10:31 16.01.2024

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 2023

Сьогодні, 14 грудня, ми вшановуємо та висловлюємо глибоку подяку усім учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Їхні зусилля, самовідданість і героїзм в моменти великої небезпеки залишають в наших серцях вічну вдячність.

13:04 14.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень