A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Новини

Здорове харчування для дітей: особливості та поради для батьків

Раціон харчування для здоров’я дитини відіграє надзвичайно важливу роль, адже саме з їжі зростаючий організм бере необхідні поживні речовини. Тому важливо щодня формувати збалансоване меню, особливо зараз, коли діти навчаються за дистанційною формою (вдома) та майже цілий день знаходяться без догляду дорослих.

16:30 22.11.2023

Урочисте відкриття дитячого мультифункціонального центру UNICEF.

20 листопада 2023 року відбулось урочисте вікриття мультифункціонального центру UNICEF Спільно, який об'єднує  усі сервіси в одному просторі. У цей день до центру завітали директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Ольга Ігорівна БЕСПАЛОВА, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, його заступник Оксана СИЗОНЕНКО та начальник Управління освіти, молоді та спорту Ольга РУБАНИК, які взяли участь у майстер-класах разом з підростаючим поколінням на різних локаціях.

14:00 20.11.2023

16 листопада - Міжнародний день толерантності!

Допомагаючи один одному рости та розвиватися, ми будуємо сильну та відкриту спільноту, яка визнає унікальність кожної людини. Нехай цей День Толерантності стане поштовхом для нашого спільного зусилля у побудові світу, де різноманіття — це джерело сили та взаєморозуміння, а освіта є ключем до її розкриття. Разом ми можемо змінити світ на краще, будуючи місто толерантності та взаємоповаги.

16:00 16.11.2023

Тренінг «Залучення інвестицій до закладів освіти»

18 жовтня 2023 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області представником ЮНІСЕФ Юлією ГВОЗДЕЦЬКОЮ було проведено тренінг на тему: «Залучення інвестицій до закладу освіти» в якому взяли участь працівники Управління освіти, молоді та спорту, закладів освіти громади та представники Молодіжної ради.

09:22 20.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень