A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Зустріч з представниками Відокремленого підрозділу Міжнародної Федерації HANDICAP (Handicap International) в Україні на базі КЗ "Богодухівський ліцей №3"

Дата: 18.01.2024 08:15
Кількість переглядів: 33

Сучасна реальність визначає нові виклики для нашої держави, зокрема, важливим завданням стає створення безпечного та сприятливого середовища для навчання учнів у закладах освіти. Першим кроком у цьому напрямку було створення Класу безпеки на базі КЗ "Богодухівський ліцей № 3" 5 вересня 2023 року.

Важливою подією в цьому контексті стало отримання підтримки від Відокремленого підрозділу Міжнародної Федерації HANDICAP (Handicap International) в Україні. 17 січня 2024 року було отримано методичні та демонстраційні матеріали з безпеки життєдіяльності.

Ця ініціатива допоможе не лише підвищити рівень безпеки наших учнів, а й стане вагомим внеском у розвиток освіти в країні. Завдяки партнерству з HANDICAP International ми отримали цінний інструментарій для забезпечення добробуту та безпеки учасників освітнього процесу. Разом ми будуємо безпечне майбутнє для наших учнів, надаючи їм знання та навички, необхідні для успішного розвитку в сучасному світі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень