A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Новини

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 2023

Сьогодні, 14 грудня, ми вшановуємо та висловлюємо глибоку подяку усім учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Їхні зусилля, самовідданість і героїзм в моменти великої небезпеки залишають в наших серцях вічну вдячність.

13:04 14.12.2023

Вітаємо з Днем народження!

Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області та Богодухівська міська організація профспілки працівників освіти і науки України щиро вітають з Днем народження офісного службовця групи з централізованого господарського обслуговування закладів і установ освіти Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області Катерину СКОРОБАГАТЬКО.

10:42 09.12.2023

З днем місцевого самоврядування!

Вітаємо територіальну громаду міста, депутатський корпус, членів виконавчого комітету, посадовців ради, громадські об’єднання з Днем місцевого самоврядування.

09:01 07.12.2023

Вступ до вищих навчальних закладів 2024

Сьогодні, в День Збройних сил України було проведено профорієнтаційні заходи для учнів 11 класів та вчителів, які викладають предмет Захист України. На онлайн конференції були присутні представники Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного та Військовий коледж сержантського складу (Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут), які розповіли про деталі вступної кампанії у вищезазначених навчальних закладах.

15:50 06.12.2023

День Збройних сил України!

З нагоди Дня Збройних Сил хочемо висловити щирі вітання та величезну подяку за вашу відданість, мужність і величезний внесок у збереження незалежності та безпеки нашої країни.

08:10 06.12.2023

Як захиститись від гепатиту А?

У зв’язку із реєстрацією спалаху вірусного гепатиту А на Вінниччині, а також зростанням захворюваності на вірусний гепатит А в інших областях України, рекомендуємо утриматися від використання для пиття, приготування їжі та миття посуду води з шахтних та трубчастих колодязів, каптажів джерел тощо, інформація про якість води яких відсутня.

12:00 28.11.2023

Здорове харчування для дітей: особливості та поради для батьків

Раціон харчування для здоров’я дитини відіграє надзвичайно важливу роль, адже саме з їжі зростаючий організм бере необхідні поживні речовини. Тому важливо щодня формувати збалансоване меню, особливо зараз, коли діти навчаються за дистанційною формою (вдома) та майже цілий день знаходяться без догляду дорослих.

16:30 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень