A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Графік проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання

Дата: 23.10.2021 09:21
Кількість переглядів: 134

     

В Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили дати проведення пробного ЗНО у 2022 році. Пробне тестування з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, з математики, математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. Кожен зареєстрований учасник тестування у день проведення пробного ЗНО зможе скласти тест лише з одного навчального предмету.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме протягом 5-22 січня 2022 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Результати пробного ЗНО-2022 буде оприлюднено на інформаційних сторінках 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.

Варто зазначити, що процедура проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання надає можливість майбутнім вступникам ознайомитись з процедурою проведення та відчути атмосферу «реального» тестування. Тестові завдання ПЗНО є аналогічними з тими, що використовуються під час зовнішнього оцінювання. Результати пробного тестування не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість тестування буде визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти до 20 грудня 2021 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень