A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

8 травня – День пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2024 13:02
Кількість переглядів: 8

Цього року Україна вперше відзначає День пам'яті та примирення 8 травня як символ закінчення Другої світової війни та перемоги над нацизмом у 1939-1945 роках. Ми пам'ятаємо тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і незалежність, тих, хто стояв на захисті нашої країни у найважчі часи. Нехай їхні подвиги завжди будуть в серцях наших наступних поколінь як символ мужності, відваги і самопожертви.

Начальник Управління освіти, молоді та спорту Ольга РУБАНИК, заступник начальника Управління - начальник відділу освіти Алла ОРЛОВА, завідувач сектору у справах молоді та спорту Олег ГОРІН, головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Анастасія ПОПОВА, голова Богодухівської міської організації профспілки працівників освіти і науки України приєдналися до цього важливого заходу, взявши участь у церемонії покладання квітів до пам'ятника загиблим героям, щоб вшанувати їхню пам'ять та висловити повагу за їхню відданість і жертовність.

Нехай цей день стане нагадуванням про найвищу важливість миру та свободи у нашому суспільстві. У нас, як ніколи, актуальна ця тема, оглядаючись  події, які зараз тривають на території України. Ми віримо, що мир і свобода обов'язково настануть, і ми зможемо жити у спокої та гармонії.

8 травня -День пам'яті та примирення


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень