A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Представники Харківщіни взяли участь у Національному форумі “Освіта в Україні – виклики сьогодення та перспективи майбутнього”

Дата: 29.03.2023 11:02
Кількість переглядів: 256

        

Начальник Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області Ольга РУБАНИК у складі делегації від Харківської області взяла участь у роботі національного форуму «Освіта в Україні – виклики сьогодення та перспективи майбутнього», який відбувся 24-26 березня 2023 року в с. Кам'яниця Ужгородського району Закарпатської області.

 

 

У рамках співпраці ГО «Українська Агенція Інноваційного Розвитку» та ГО «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» з 24 по 26 березня у с. Кам’яниця Закарпатської області тривав Національний форум «Освіта в Україні – виклики сьогодення та перспективи майбутнього».

Головною метою було створення пулу громад-побратимів, що стануть оплотом справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці у вирішенні й подоланні гуманітарних та  економічних питань на шляху європейської інтеграції.

 

У заході взяли участь більше 60-ти керівників-освітян Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Чернігівської та Харківської областей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень