A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Новорічне привітання!

Дата: 29.12.2022 10:51
Кількість переглядів: 25

 

                        Дорогі мої освітяни!

 Ось і добігає кінця 2022 рік…Він став особливо важким для нашої країни та її громадян. Але ми сильні і разом захистимо нашу землю та нашу незалежність!

 Минулий рік видався надскладним, але, не зважаючи ні на що, ми вистояли! Не втратили віри та мужності. Натомість стали незламними та нездоланними. Рік, що минає, навчив нас більше любити і ще глибше шанувати! Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як живемо.

Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня.

 Шановна моя освітянська родино!

 У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю, що справдяться  наші сподівання, бо все залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу. Ви надзвичайні люди, які можуть усе. Ви день за днем змінюєте суспільну свідомість, будуючи наше майбутнє. 

 Сердечно вітаю Вас із Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

 Нехай він буде переможним у всіх сенсах: для нашої України – над ворогом, для всіх людей – над тими стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаю, щоб рік новий дарував тільки позитивні емоції. Щоб всі ті добрі мрії й бажання втілились у життя.

 Нехай перегорнута сторінка 2022-го року забере у небуття всю смуту та біль, а Новий 2023 рік подарує мир, тепло та радісні дитячі посмішки! Від усього серця бажаю благополуччя у кожній родині та справжнього людського щастя!

 

З глибокою шаною та повагою,                            

начальник Управління Ольга РУБАНИК

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень