A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

27 серпня 2021 року на базі Комунального закладу «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості» відбувся серпневий педагогічний форум.

Дата: 27.08.2021 15:21
Кількість переглядів: 304


          У роботі форуму взяли участь Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, заступник Богодухівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Оксана СИЗОНЕНКО, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник відділу освіти та охорони здоров'я Богодухівської районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА, начальник відділу освіти Богодухівської міської ради Ольга РУБАНИК, керівники закладів та установ освіти громади.
          У своєму виступі Володимир БЄЛИЙ зазначив, що щорічний серпневий форум – це дійсно велика подія, що освітянська галузь і надалі залишається одним із пріоритетних напрямків розвитку громади, основними орієнтирами на шляху розвитку якої є якість освіти і рівний доступ до неї всіх громадян.

Ольга РУБАНИК розповіла про здобутки та досягнення освітянської галузі громади, окреслила пріоритети та завдання для організації якісної роботи на місцях. А також подякувала за підготовку закладів освіти та установ до нового навчального року.

З теплими словами привітання до освітян звернулися Руслан СВІТЛИЧНИЙ та Вікторія ЛУКАШОВА, які побажали освітянській спільноті плідної творчої праці, невичерпної енергії, взаєморозуміння  та підтримки.

За вагомий внесок у підготовці закладів до нового 2021/2022 навчального року, зміцнення їх матеріально-технічної бази, створення безпечного освітнього середовища та належних умов для навчання і виховання підростаючого покоління усім колективам закладів освіти громади було вручено Подяки Богодухівського міського голови.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень