A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 31.03.2022 09:37
Кількість переглядів: 184

Шановні керівники закладів загальної середньої та професійної освіти! Ми знаємо, що ви працюєте в непростих умовах, дехто з вас засинає і прокидається під обстрілами і бомбардуваннями, та разом ми не тільки переможемо цю нечисть, а й допоможемо нашим випускникам вступити до омріяних закладів вищої освіти. Для цього просимо вас зважити на таке.

Якщо учні/студенти вашого закладу освіти уже зареєструвалися для проходження ЗНО і ви завчасно надіслали документи до відповідного регіонального центру.  Щиро дякуємо вам за оперативність! Ваші випускники вважаються потенційними учасниками вступних іспитувань. Просимо стежити за новинами на нашому сайті й заходити до свого Кабінету керівника. Певна частина ваших випускників могла втратити сертифікати ЗНО, тож найближчим часом у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. Якщо є змога, просимо передавати цю інформацію випускникам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити місто де, вони перебуватимуть у період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти випускникам у такій ситуації. 

Якщо учні/студенти вашого закладу освіти уже зареєструвалися для проходження ЗНО, ви зібрали їхні документи, однак не встигли їх надіслати до відповідного регіонального центру ? дійте, будь ласка, залежно від вашої ситуації так, як описано в поданих нижче алгоритмах . 

Ситуація 1. Ви маєте змогу надіслати документи ваших учнів засобами поштового зв’язку, а ваш заклад освіти розміщено в одному з таких регіонів: ХАРКІВСЬКА, ПОЛТАВСЬКА, СУМСЬКА ОБЛАСТІ (ТОБТО В ЗОНІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ).

Якнайшвидше, але не пізніше 9 квітня, надішліть, будь ласка, реєстраційні документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти відповідно до такої схеми:

Харківська, Полтавська, Сумська області

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ регіональний центр оцінювання якості освіти - вул. Новоселівська, 27, м. Дніпро, 49083; (056) 790-24-99, (068) 151-16-43, rc.dnepr@dp.testportal.gov.ua

Просимо стежити за новинами на нашому сайті й заходити до свого Кабінету керівника. Після опрацювання документів у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. По змозі просимо передавати цю інформацію учням/студентам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де абітурієнти перебуватимуть на період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти випускникам у такій ситуації. 

Ситуація 2. Ви маєте змогу надіслати документи ваших учнів лише електронною поштою, а ваш заклад освіти розміщено в одному з таких регіонів: ХАРКІВСЬКА, ПОЛТАВСЬКА, СУМСЬКА ОБЛАСТІ (ТОБТО В ЗОНІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ).

Просимо вас працювати відповідно до алгоритму, описаного в ситуації 1, однак документи надсилати на електронну скриньку ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО регіонального центру оцінювання якості освіти  

Харківська, Полтавська, Сумська області

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ регіональний центр оцінювання якості освіти - rc.dnepr@dp.testportal.gov.ua

Ситуація 3. Ви не маєте змоги надсилати документи ваших випускників. Не хвилюйтеся і по змозі повідомте випускників про необхідність створити реєстраційні картки до 9 квітня (див. алгоритм для випускників нижче). Ми опрацюємо їхні матеріали без комплектів документів. Водночас просимо вас стежити за новинами на нашому сайті й заходити до свого Кабінету керівника. Після опрацювання документів у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. Якщо маєте змогу,  просимо вас передати цю інформацію учням/студентам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де абітурієнти перебуватимуть у період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? ми повідомимо про інші алгоритми інформування учасників про їхні логіни й паролі.

Харківский РЦОЯО поки призупинив свою роботу, але ми працюємо для вас дистанційно - office@zno-kharkiv.org.ua

Оперативне інформування про всі новини щодо вступної кампанії на сайті УЦОЯО - testportal.gov.ua

Укотре хочемо подякувати Збройним Силам України, бійцям територіальної оборони, рятувальним службам, медикам, працівникам соціальної інфраструктури за життя! Усе буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень