A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради
Харківської області

Свято Миколая наближається

Дата: 15.12.2021 13:35
Кількість переглядів: 241

 

Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають і діти, і дорослі, – свято Святителя Миколая Чудотворця.

         Святий Миколай вважається покровителем моряків, лучників, дітей та студентів. До цього свята всі діти сподіваються отримати подарунки, пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями і проханнями, а чи справдяться сподівання дітей, залежить, звичайно, від нас, дорослих.

         Традиційною вже не перший рік в закладах та установах освіти громади є благодійна акція «Обереги  воїнам ООС». Цього року з метою підтримки дітей-сиріт з тимчасово окупованої території започатковано ще одну волонтерську акцію «Стань помічником Святого Миколая – подаруй дитині радість». 

          До акції долучилися педагогічні, учнівські та батьківські колективи закладів освіти громади, працівники КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» та відділу освіти Богодухівської міської ради.

         

Зібрані листівки воїнам та подарунки дітям 15 грудня передано волонтерській групі на чолі з Тетяною ГАТИЦЬКОЮ та Павлом МОГИЛЕВСЬКИМ.

          Дякуємо усім хто долучився до акції добра й милосердя, подарував дітям незабутнє свято Миколая, підтримали їхню віру в добро та казку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень